BSP Fietsen

 
 

BSP Fietsen, een verhaal van passie, vakmanschap en familietrots, begon als een bescheiden onderneming en groeide uit tot een prominente speler binnen de Nederlandse fietsindustrie. Opgericht in 1986 door de broers Alfred en Raymond van der Heiden, heeft BSP zich onderscheiden door zijn robuuste en herkenbare fietsen, die perfect aansluiten bij de behoeften van de Nederlandse fietsgebruiker.

Het verhaal van BSP begint echter eerder, in 1983, toen hun vader Hennie van der Heiden het fundament legde voor het merk. Met toewijding assembleerde hij fietsen met de hand en verkocht ze aan lokale fietsenwinkels. Al snel werd BSP bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap en betrouwbare producten, en de vraag naar hun fietsen groeide gestaag.

De overname van BSP door Raymond en Alfred in 2003 markeerde een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. Met bewondering voor het werk van hun vader, zetten ze zijn nalatenschap voort en brachten ze BSP naar nieuwe hoogten. Het merk groeide uit van een lokale onderneming tot een nationaal gewaardeerd fietsmerk, met een breed scala aan modellen die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van BSP was de samenwerking met de sociale werkplaats in Zeist, waardoor het bedrijf kon uitbreiden en op grotere schaal kon opereren. Deze stap benadrukte de toewijding van BSP aan zowel vakmanschap als maatschappelijke betrokkenheid.

Recentelijk heeft BSP Fietsen een strategische zet gedaan door samen te gaan met PMG Mobility, een beslissing die is ingegeven door de wens om een gezonde balans te handhaven tussen prijs en kwaliteit. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze een nog sterker fundament leggen voor de toekomst en blijven voldoen aan de verwachtingen van hun trouwe klanten.

BSP Fietsen blijft trouw aan zijn kernwaarden van vakmanschap, stijl en betrouwbaarheid. Het merk vertegenwoordigt niet alleen hoogwaardige fietsen, maar ook een familietraditie van passie voor het vak en toewijding aan excellentie. Voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun avonturen op de Nederlandse wegen, is BSP Fietsen een naam die vertrouwen wekt en garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Geen producten gevonden in deze categorie.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.