Verzekering

Sluit hier makkelijk en snel online je fietsverzekering af

 

Bij "ENRA verzekering" is de veiligheid van uw fiets onze prioriteit. We verplichten graag een tweede slot met minimaal 1* (ART1) en als vast slot een 2** (ART2) goedkeuring. Deze goedkeuringen waarborgen de naleving van strenge veiligheidseisen en optimale bescherming tegen diefstal.

Naast ART-goedgekeurde sloten bieden we ruimte voor gerenommeerde merken zoals Axa, ABUS en Trelock, die bekend staan om hoogwaardige beveiligingsproducten.

Voor Axa sloten vereisen we een Safety index van 7 of hoger, wat uw fiets uitstekend beschermt, zelfs in risicovolle situaties.

Bij ABUS sloten hanteren we een Securitylevel van 5 of hoger, wat resulteert in een sterk en betrouwbaar slot dat inbraakpogingen effectief weerstaat.

Voor Trelock sloten is een Securitylevel van 3 of hoger vereist, wat goede bescherming biedt voor fietsers die een betrouwbaar en praktisch slot zoeken.

Bij "ENRA verzekering" begrijpen we het belang van de juiste slotkeuze voor de beveiliging van uw fiets. Daarom bieden we zorgvuldig goedgekeurde sloten en bekende merken om ervoor te zorgen dat u de beste keuze kunt maken.

Uw fiets verdient de best mogelijke bescherming tegen diefstal. Kies voor ENRA en bescherm uw fiets met een tweede slot dat aan onze hoge veiligheidseisen voldoet. Vertrouw op ENRA verzekering voor een zorgeloze fietservaring, wetende dat uw fiets in goede handen is met ons uitgebreide beveiligingsbeleid. We staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van het meest geschikte slot voor uw specifieke behoeften.

IS UW FIETS TOCH GESTOLEN?

 

Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie ( dit kan ook via internet : www.politie.nl ). Met het afschrift van de aangifte gaat u naar de rijwielhandelaar waar u de fiets heeft gekocht, samen met de originele sleutels en een kopie van uw polis.

De rijwielhandelaar helpt u dan met de verdere afwikkeling.

Klik hier voor meer informatie.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.