Fiets verzekering

 

Stelt u zich eens voor: u fietst vol enthousiasme door prachtige landschappen, genietend van de vrijheid en het plezier dat uw fiets u biedt. Maar helaas, soms loopt het niet zoals gepland. Schade of diefstal van uw geliefde fiets kan een flinke domper zijn. Gelukkig is er een oplossing: de Fietsverzekering van ENRA.

Met de fietsverzekering van enra zorgen wij ervoor dat u na schade of diefstal snel weer op de fiets kunt stappen en kunt blijven genieten van onbezorgd fietsplezier. Of u nu kiest voor recreatief fietsen of uw fiets dagelijks gebruikt voor woon-werkverkeer, wij staan voor u klaar.

Enra biedt twee verzekeringspakketten aan, ENRA Optimaal Diefstal en ENRA Optimaal Casco, zodat u zelf kunt kiezen wat u verzekert en tegen welke prijs. Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, bij Enra kunt u altijd terecht voor een passende verzekering. Bovendien zijn accessoires eenvoudig mee te verzekeren en is uw fiets wereldwijd gedekt.

Waarom kiezen voor ENRA? ze zijn er trots op dat ze snel en goed geholpen hebben bij schade of diefstal, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onvoorziene gebeurtenissen. Bovendien biedt Enra een maximale looptijd van 5 jaar voor de verzekeringen en garanderen we dat u bij voortijdige beëindiging de te veel betaalde premie terugkrijgt.

Bescherm uw fiets vandaag nog met ENRA en verzeker uzelf van zorgeloos fietsplezier. Sluit direct af via onze website of vraag uw fietsspecialist om meer informatie.

Kies voor vrijheid, kies voor plezier, kies voor de Fietsverzekering van ENRA.

Klik hier en sluit hier makkelijk en snel online je fietsverzekering af

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.