Fietsplan: Optimaal Fietsplezier met Belastingvoordeel bij Fietsen Service Rick van den Berg

 

Welkom bij Fietsen Service Rick van den Berg, waar jouw fietsplezier hand in hand gaat met aantrekkelijk belastingvoordeel dankzij het Nationaal Fiets Plan (NFP). 🚲💰 Ontdek waarom fietsen bij ons niet alleen een nieuwe ervaring is, maar ook financiële voordelen met zich meebrengt.

Wat is het Fietsplan?

Het Fietsplan biedt jou de mogelijkheid om met belastingvoordeel een gloednieuwe fiets aan te schaffen via je werkgever. Bij ons kun je zelfs kiezen voor extra's, zoals een fietsverzekering of de Nationale Fietsbon. Het unieke aspect is dat de betaling via brutoloon verloopt, wat resulteert in een gemiddeld belastingvoordeel van maar liefst 40%.

Voordelen van het Fietsplan:

  • 🌐 Belastingvoordeel: Bespaar aanzienlijk op de aanschaf van jouw nieuwe fiets.
  • 🚴‍♀️ Gezondheidswinst: Omarm een duurzame en gezonde levensstijl.
  • 🚦 Parkeerstress en Files vermijden: Geniet van een stressvrije woon-werkervaring.
  • 🌿 Milieubewuste Keuze: Draag bij aan een schonere en groenere omgeving.

Kosten van deelname:

Deelname aan het Fietsplan is kosteloos voor zowel medewerkers als werkgevers. Let wel op mogelijke toeslagen bij sterk afgeprijsde fietsen.

Wie mag deelnemen?

Iedereen die regelmatig naar het werk fietst, kan deelnemen, afhankelijk van de voorwaarden van de werkgever en onze aansluiting bij het NFP.

Deelnametermijn en Maximum bedrag:

Werkgevers bepalen de deelnametermijn, variërend van 1 keer per 3 jaar tot 1 keer per jaar, inclusief afbetalingsvoorwaarden. Het maximum bedrag voor belastingvoordeel wordt ook door hen vastgesteld, bijvoorbeeld €749,-.

Keuzevrijheid uit fietsen:

Bij Fietsen Service Rick van den Berg bieden we een uitgebreide selectie. Kies de fiets die perfect bij jou past.

In bezit komen van de fiets:

Na goedkeuring door de werkgever, bestellen wij de fiets en laten we je weten wanneer deze gereed is om op te halen.

🎉 Welkom bij Fietsen Service Rick van den Berg!

Als trotse deelnemer aan het NFP Fietsplan bieden wij niet alleen belastingvoordeel, maar ook deskundig advies, ruime keuze en de mogelijkheid om kosten te spreiden. Neem contact op voor meer informatie en laat ons je begeleiden naar een nieuwe fietservaring!

Met Fietsen Service Rick van den Berg geniet je niet alleen van mobiliteit, maar ook van alle voordelen die het Fietsplan te bieden heeft. Onze passie voor fietsen en duurzaamheid maakt jouw fietservaring uniek en zorgeloos.

🚴‍♂️💨 Fietsen was nog nooit zo leuk en voordelig! Ontdek het verschil bij Fietsen Service Rick van den Berg. 🚀

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.