Met trots laten wij Wijchen kennis laten maken met Vici 3 in een meegroeifiets

Makkelijk leren

Kinderen leren bij voorkeur nieuwe dingen in dezelfde omgeving en met dezelfde materialen. Daarom heeft Vici een loopfiets ontwikkeld die je nog steeds kunt gebruiken als je groter groeit en zelfs kunt gebruiken om van een loopfiets naar een trapfiets te gaan. Dezelfde zitpositie, hetzelfde zadel, hetzelfde stuur. Uw kind hoeft alleen maar bezig te zijn met de volgende stap in het leren fietsen en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving of nieuwe materialen.

Zitpositie

De juiste zitpositie draagt bij aan de juiste houding van je kind bij het leren fietsen. Door de zitpositie die een kind aanneemt op een Vici, zorgt dit ervoor dat het lichaamszwaartepunt meer in het midden van de fiets komt te liggen. Dit zorgt ervoor dat je kind makkelijker en sneller voelt dat het kan balanceren op een fiets.

Met zonder zijwielen!

Wij geloven dat als je een kind hebt leren balanceren op een rijdend voorwerp, in dit geval een loopfiets, dat je daarna direct de stap kunt zetten naar de trapbeweging op een fiets, zonder dat er ondersteuning nodig is van zijwielen. Met zijwielen fietsen leert je kind niet om met evenwicht om te gaan. Zodra ze dat onder de knie hebben, kan het echte werk beginnen. Fietsen met trappers, met zonder zijwielen!

Compleet en rijklaar geleverd, exclusieve dealer voor een groot deel van Gelderland en Brabant

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.