Ontdek het geheim achter moeiteloos leren fietsen met Vici!

Kinderen zijn dol op leren in een vertrouwde omgeving, en daarom hebben we bij Vici een revolutionaire loopfiets ontwikkeld die meegroeit met je kind en naadloos de overgang maakt van loopfiets naar trapfiets. Met dezelfde zitpositie, hetzelfde comfortabele zadel en het vertrouwde stuur, hoeft je kind zich alleen maar te concentreren op de volgende stap in zijn fietsavontuur, zonder te wennen aan nieuwe omstandigheden of materialen.

De juiste zitpositie is essentieel voor een goede houding tijdens het leren fietsen. Door de unieke zitpositie op een Vici loopfiets komt het lichaamszwaartepunt van je kind meer in het midden van de fiets te liggen, waardoor balanceren intuïtief en gemakkelijk wordt. Met Vici leert je kind snel het gevoel van balans op een fiets, zonder gedoe met zijwieltjes!

Bij Vici geloven we sterk in het belang van balans bij het leren fietsen. Daarom slaan we de zijwieltjes over en moedigen we kinderen aan om direct de stap te zetten naar fietsen zonder ondersteuning. Met Vici kunnen kinderen de trapbeweging oefenen zodra ze vertrouwd zijn met het balanceren op hun loopfiets. Het echte werk begint met Vici - fietsen met trappers, zonder zijwieltjes!

Bij Vici begrijpen we ook dat ouders gemak en gemak willen. Daarom wordt elke Vici loopfiets compleet en rijklaar geleverd, zodat je kind meteen kan beginnen met zijn avontuur op twee wielen. Bovendien zijn we exclusieve dealers voor een groot deel van Gelderland en Brabant, wat betekent dat je bij ons verzekerd bent van persoonlijke service en ondersteuning.

Ontdek zelf het plezier van moeiteloos leren fietsen met Vici! Maak vandaag nog de slimme keuze voor het fietsavontuur van je kind.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.