Stop fietsendiefstal. Waar je ook gaat! 2e slot paraat!


Fietsdieven weren? Twee sloten zijn de sleutel! Geen fiets in een busje scenario meer. Gebruik een tweede slot om dieven af te schrikken. Ontdek bij Fietsen Service Rick van den Berg in Wijchen de AXA Absolute ketting, Fold, Foldable of Linq sloten, perfect voor extra bescherming.


Waarom een tweede slot? Simpelweg om te voorkomen dat je geliefde fiets spoorloos verdwijnt. AXA adviseert om altijd je fiets aan een vast object te bevestigen, en deze AXA sloten bieden hiervoor ideale oplossingen. Onze experts helpen je het juiste slot te kiezen voor jouw type fiets, of het nu een e-bike, bakfiets of stadsfiets is.


Kies met vertrouwen. Deze specifieke sloten zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen van AXA, waardoor je fiets optimaal beschermd is.


Eenmaal geparkeerd, bevestig je fiets stevig aan een paal of hek. Dit kleine gebaar kan het verschil maken tussen een veilig bewaarde fiets en een gestolen exemplaar. Jouw fiets betekent veel voor ons, en we willen dat je er zonder zorgen van kunt genieten.


Meer weten? Bezoek www.axasecurity.com voor gedetailleerde informatie over deze sloten en hoe ze diefstal helpen voorkomen. Stop fietsendiefstal in zijn tracks! Kies voor een tweede slot en bescherm je waardevolle fiets. Bij Fietsen Service Rick van den Berg in Wijchen staan we voor je klaar om de juiste keuze te maken voor een veiligere fietswereld.

Geschreven door: Rick van den Berg Tags: Diefstal Extra slot Axa e-bike

Volgende artikel »

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.